Gigi Becali, făcut praf pentru tactica aplicată la FCSB: „Schimbare înseamnă și alte lucruri!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 24 martie 2023, ora 17:41,
Gigi Becali
Gigi Becali

Aurel Țicleanu, fostul internațional român, a vorbit recent despre tactica lui Gigi Becali de la FCSB.

Mai exact, acesta consideră că patronul bucureștenilor nu înțelege cu adevărat ce înseamnă o schimbare efectuată în timpul unui meci. Iată ce a spus.

„Schimbare înseamnă și alte lucruri!”

„Schimbările unui antrenor în meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova… mie mi se pare momentul potrivit prin minutul 30. Dar nu neapărat schimbare în sensul în care să vină cineva și să-mi arate. Eu când văd că în stânga Tavi Popescu nu se descurcă și nu-l lasă ăla să respire, a fost pe el tot timpul, îl iau de acolo.

Cel puțin îi spun lui Coman să treacă în partea cealaltă și lui Tavi în partea ailaltă. Încerc ceva, să dau altceva. Dacă aveai antrenor în minutul 30 îmi era suficient. Ori, în prima repriză nu a mers la FCSB.

În viziunea lui Gigi Becali când spune schimbare, asta înseamnă schimbare. Să iei un jucător și să-l scoți și să bagi altul. Schimbare înseamnă și alte lucruri. Eu în cartea mea fac o împărțire a antrenorilor în funcție de cât văd în teren.

Exact ca jucătorul care e doar el și jucăria lui, mingea lui la început, după aceea vede coechipierul, vede adversarul. Așa și antrenorul. Gigi e la momentul în care vede jucătorul care are mingea în posesie și ascultă comentatorii. Mi-am dat seama că foarte multe lucruri se întâmplă că ascultă comentatorii”, a spus Aurel Țicleanu, potrivit Fanatik.

gigi becaliaurel țicleanufcsb