SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gigi Becali, gata să treacă peste decizia lui Edi Iordănescu! Jucătorul pe care nu-l mai vrea la echipă

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 23:00,

FCSB a devenit de-a lungul timpului un malaxor de fotbaliști, iar mulți dintre jucătorii aduși de către Gigi Becali au plecat pe ușa din spate de la echipa „roș-albastră”!

Patronul bucureștenilor este recunoscut pentru lipsa de răbdare pe care o are cu jucătorii săi, însă odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică, afaceristul a declarat că nu mai are de gând să se bage peste antrenor. Cu toate acestea însă, Gigi Becali este pregătit să scoată din schemă un titular al roș-albaștrilor.

Potrivit informațiilor Fanatik, finanțatorul FCSB-ului a ajuns la capătul răbdării cu Iulian Cristea, după duelul de aseară, contra celor de la CS Hunedoara. Fundașul în vârstă de 27 de ani a mai fost pe picior de plecare și după meciul cu Rapid, din runda a cincea din Liga 1, însă Edi Iordănescu a insistat pentru păstrarea sa.

Acum, Becali le-ar fi transmis apropiaților că nu vrea să îl mai vadă în echipă pe Cristea, însă rămâne de văzut cum va arăta deznodământul acestei situații, mai ales că jucătorul este unul dintre preferații antrenorului în vârstă de 43 de ani.

„Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol. Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber. Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!, spunea Gigi Becali, la ProX, după derby-ul pierdut cu Rapid.

Citește și A FOST HAOS ÎN VESTIARUL FCSB-ULUI, DUPĂ MECIUL CU HUNEDOARA! EDI IORDĂNESCU S-A DEZLĂNȚUIT ÎN FAȚA JUCĂTORILOR

liga 1gigi becalirealitateaedi iordanescuiulian cristeafcsb