Gigi Becali îl face praf pe Istvan Kovacs: „Ar trebui acum să îți fie rușine să ieși pe stradă!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023, ora 10:20,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, nu se oprește. Latifundiarul din Pipera continuă să îl critice pe Istvan Kovacs.

Furia lui Becali a plecat de la controversele iscate la partida CFR Cluj-Petrolul 1-0, unde central a fost chiar arbitrul din Carei.

„Ar trebui acum să îți fie rușine să ieși pe stradă!”

„Așa ceva… S-au mai văzut lucruri de când e VAR-ul, dar acum au fost două penalty-uri clare. A văzut când portarul, la Musi, vine și îl împiedică. Nu mai avea nevoie de VAR. Controla totul. 

În mod normal ar trebui acum să îți fie rușine să ieși pe stradă! Trebuie să ai tupeu să mai ieși pe stradă sau să mai pui fluierul în gură dacă ai și VAR și nu dai două penalty-uri. 

Nu am cuvinte să cataloghez ce a făcut el. Dacă se demonstrează că nu a ținut cont de VAR, atunci se poate face o anchetă. E penal! E chestiune de pușcărie! Ce să mai zici? Nu mai! Credeți că UEFA doarme? 

Nu poate să facă așa ceva dacă nu îl pune cineva, care îl susține. Dar nu Burleanu, aici cred că e Vassaras. Burleanu nu cred că e genul de om care să facă așa ceva. Ne scapă ceva. Ce s-a întâmplat e ceva de film. Nu știu… E posibil să fie ceva, dar nu știu. Dacă știam, spuneam. Nu există să facă așa ceva fără susținere. Nu ai cum să faci așa ceva cu VAR! Nu ai cum!”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

istvan kovacsgigi becali