Gigi Becali, împăcat cu finul Rădoi! „Ne batem cu marile puteri ale Europei!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 martie 2021, ora 19:49,
ruptura-totala-intre-gigi-becali-si-mirel-radoi-1
ruptura-totala-intre-gigi-becali-si-mirel-radoi-1

Gigi Becali l-a lăudat pe Mirel Rădoi după victoria cu Macedonia de Nord. În octombrie anul trecut, patronul FCSB îi cerea demisia selecţionerului. La primul meci din preliminariile Mondialului, Rădoi a avut în primul unsprezece trei jucători de la FCSB.

Ovidiu Popescu, Florin Coman şi Florin Tănase au fost titulari la primul meci din noua campanie, iar Gigi Becali şi-a schimbat la 180 de grade discursul.

„Mirel e pe drumul bun. El nu lua jucători de la FCSB să nu zică lumea că e naşul său, dar nu vreau să mai comentez asta. Mirel e pe drumul bun. Asta zic eu.

Dacă Mirel face bine, noi, în doi ani, ne batem cu marile puteri ale Europei. Avem Olaru, Moruţan, Cicâldău, Şut, Man, Coman, Tănase, Mihăilă. Peste un an nu o să aibă ce să facă.

O să fie greu să facă selecţie, prea multe valori. O să vedeţi voi. Moruţan şi Olaru trebuiau să fie la echipa mare de acum. O să fie naţionala din jucători de la FCSB. O să vedeţi” – a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

În octombrie 2020, după cele trei înfrângeri consecutive suferite de tricolori cu Islanda, Norvegia şi Austria, Becali îl punea la zid pe finul său.

gigi

„Păi dacă iei trei bătăi, dacă iei trei bătăi… îl iubesc, că e finul meu, dar eu mă aşteptam ca Mirel să fie demn. Bă… fără Man, Coman şi Tănase n-ai ce căuta la naţionala României. Aia-i naţională? Păi dacă nu joci cu Tănase? Tănase e numărul unu. Man, Coman, Tănase, Olaru. Ăştia patru. Cu ei începi echipa naţională. După, mai vezi tu pe cine bagi” – spunea atunci Gigi Becali.

„Are un soi de disperare în el: înțelege că Steaua nu mai joacă în Europa și nu mai poate crește cota jucătorilor săi” – a fost răspunsul lui Rădoi pentru Becali toamna trecută.

România – Germania va avea loc la Bucureşti pe Arena Naţională, de la ora 21:45, duminică, 28 martie.

CITEŞTE ŞI: Verdictul medicilor în privința absenței lui Florinel Coman de pe gazon: “A părăsit cantonamentul”

 

fcsbconvocarijucatoriselectionergigi becalicomanpatrontanasetitluariovidiu popescu