Gigi Becali întâmpină probleme cu transferul lui Ondrasek! Complicațiile apărute

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 23 iunie 2021, ora 16:17,
Sursa foto: Facebook Zdenek Ondrasek
Sursa foto: Facebook Zdenek Ondrasek

Pentru a opri supremaţia celor de la CFR Cluj, care au reuşit să câştige 4 campionate la rând în Liga 1, FCSB s-a pus pe treabă.

Pentru a câştiga primul titlu din 2015, Gigi Becali i-a adus deja pe Cordea, Creţu şi Vucur, și a anunțat că a bătut palma cu Zdenek Ondrasek. Atacantul ceh trebuia să ajungă în cursul zilei de astăzi în cantonamentul FCSB-ului de la baza de pregătire din Berceni.

Totuși, prezența acestuia nu s-a mai petrecut. Conform ProSport, Ondrasek nu a mai ajuns astăzi în România din cauza faptului că nu însă nu s-a înțeles cu Viktoria Plzen asupra rezilierii contractului, deși clubul ceh anunțase zilele trecute că vârful de 32 de ani poate săși caute un alt angajament.

Contractul lui Ondrasek cu ocupanta locului 5 din Cehia la finalul sezonului trecut era valabil până în 30 iunie 2023, conform transfermarkt.com.

Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia, FC Dallas și Viktoria Plzen sunt echipele pentru care a mai evoluat de-a lungul carierei atacantul în vârstă de 32 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> MOTIVUL PENTRU CARE ONDRASEK A FOST LĂSAT SĂ VINĂ LA FCSB: „AȘA AM DECIS SĂ RENUNȚĂM LA EL!”

fcsbrealitateagigi becaliviktoria plzenondrasek