SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gigi Becali l-a ratat pe fotbalistul ‘cel puțin la nivelul lui Moruţan’: „Poate juca și la Galatasaray și oriunde!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 12:52,

Patronul FCSB-ului a fost extrem de activ pe piața transferurilor de la venirea lui Edi Iordănescu și a reușit trei mutări spectaculoase în ultimele zile de mercato!

Cu toate acestea, afaceristul din Pipera nu l-a putut convinge pe Hervin Ongenda să se alăture lotului roș-albastru. În ciuda ofertei foarte bune făcute de Becali și acceptată ulterior de Valeriu Iftime, fotbalistul francez a refuzat și își dorește să facă pasul spre un club din străinătate.

Patronul celor de la FC Botoșani a mărturisit că Ongenda se află într-un progres continuu și se ridică în momentul de față cel puțin la nivelul lui Olimpiu Moruțan, fotbalist transferat recent de Gigi Becali la Galatasaray. Totodată, Iftime „pariază” pe evoluțiile jucătorului său, despre care a spus că este pe drumul cel bun, după mai mulți ani de căutări.

„Nu pleacă, nu vrea el. Nu contează oferta care i se face din România, nu pleacă la un club din România. Este cel puțin la nivelul lui Moruţan și poate juca și la Galatasaray și oriunde. Numai că el a avut 3 sau 4 ani în care a fost al nimănui.

Acum, după cum arată Ongenda, eu zic că e pe calea care trebuie. L-am văzut că a slăbit, are greutatea când juca cu Ibrahimovic. La Ongenda am umblat la toate șuruburile și la toate pinioanele posibile.

Băi, dacă ăsta a fost acolo, s-ar putea să-i găsim dichisul ăsta al lui. Eu cred că l-am decriptat, eu cred că i-am găsit forma și, dacă n-o să iau bani pe el, o să fiu mulțumit dacă îl văd că joacă la o echipa de asta cu bani mulți”, a spus Valeriu Iftime, pentru AS.ro.

Citește și VALERIU IFTIME, GATA DE O NOUĂ AFACERE CU GIGI BECALI! CINE ESTE JUCĂTORUL PROPUS LA FCSB

declaratiigigi becalirealitatealiga 1ongendafcsb