Gigi Becali, la dispoziția fanilor FCSB: „Dacă cer ei, eu o să fac ce zic suporterii!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 27 mai 2020, ora 19:14,
fcsb-fani-Lăcătuș

FCSB a fost avertizată de Florin Talpan, juristul Armatei, că nu va putea juca pe noua are din Ghencea. Acesta a invocat conflictul juridic dintre CSA și FCSB, însă suporterii au găsit deja o cale prin care vor să ducă clubul lui Becali pe noul stadion.

Suporterii FCSB vor să se reunească în număr mare, să creeze o asociație și să închirieze stadionul din Ghencea în numele clubului din Liga 1.

Becali renunțase la ideea de a mai juca în Ghencea, deoarece nu dorește să genereze un conflict între fanii celor două cluburi, însă după ce suporterii au ieșit public și au declarat prin vocea liderului lor, Gheorghe Mustață, că nu există niciun conflict cu suporterii de la Peluza Sud, care simpatizează cu CSA Steaua, și că sunt pregătiți să plătească ei chiria pe noul stadion numai ca echipa să joace acolo, Becali s-a răzgândit și spune că va face așa cum îi cer suporterii atâta timp cât nu se va isca niciun conflict.

„Dacă cer suporterii, eu o să fac ce zic suporterii! Dacă iese scandal, nu fac, nu joc. Dacă e cu pace, joc, dacă nu, nu joc! Păi aia, în primul rând, este de amatori.

Cum să joace amatori pe stadion de 100 de milioane de euro? Şi ei nu pot promova, ei doar la amatori, deci trebuie să rămână în divizia a patra. Bine, mă doare gura, nu mai vreau să vorbesc”, a spus Gigi Becali, pentru AntenaSport.

Citește și • S-a aflat care este motivarea eliberării lui Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo

gigi becalifani fcsbfcsb
Medici Eriksen

Unul dintre medicii care l-au salvat pe Christian Eriksen: ,,S-a agăţat de viaţă”

Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”