Gigi Becali, mesaj pentru finul său, Florentin Pandele, după egalul cu FC Voluntari: „Cum adică să cheme instituțiile statului?”

Articol de Dan Istratie - Publicat duminică, 15 mai 2022, ora 16:23,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este din nou la doar un pas să piardă campionatul cu FCSB, însă de această dată a fost încurcat tocmai de echipa din Voluntari, localitatea în care este primar nimeni altcineva decât finul său, Florentin Pandele. Becali susține că jucătorii de la Voluntari au fost motivați financiar de către primaria din localitate cu sume frumoase de bani. Primarul susține că nu e posibil așa ceva și îi solicită lui Becali să ceară o anchetă din partea autorităților din țară.

„Lăsați-mă, tată, cu el. Să facă mai bine anchetă în casă la el. Mă refer la echipă. Păi el are nevoie de alții ca să îi vină în casă și să vadă ce s-a întâmplat?

Eu dacă vreau să aflu ceva în legătură cu ce este la mine la echipă chem autoritățile statului? Eu nu sunt în stare să aflu ce e la mine în club? Să fie sănătos domnul Pandele și să facă ce vrea el de acum. Eu nu stau să mă cert cu el prin presă. Ce am avut de spus am spus. Nu mă mai interesează ce spune finul meu, Florentin Pandele. Așteptăm să vedem ce se întâmplă la meciul de la Cluj, iar apoi vedem dacă mai avem șansă la campionat sau nu în ultima etapă”, a încheiat Becali într-o declarație pentru prosport.ro.

becalifcsbvoluntari