Gigi Becali nu concepe ca FCSB să facă pași greșiți în Conference League: „Nici nu vreau să mă gândesc!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 17:26,
FCSB
FCSB

FCSB va debuta peste doar câteva zile în cupele europene, acolo unde va întâlni formația din Kazahstan, Shakhter Karagandy, în turul doi preliminar din Conference League!

Elevii lui Dinu Todoran vor juca în prima manşă a turului doi preliminar, la București, pe 22 iunie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Kazahstan. Numele adversarului „roș-albaștrilor” este unul nou pentru echipele românești, iar patronul echipei nici nu concepe ca Florin Tănase și colegii săi să reușească să treacă mai departe.

Gigi Becali a vorbit despre duelul cu kazahii și a mărturisit că FCSB este favorita clară din această confruntare. Totodată, afaceristul din Pipera a dezvăluit și suma considerabilă care ar putea intra în conturile „roș-albaștrilor”, asta dacă echipa sa se va califica anul următor în Champions League, cea mai importantă competiție între cluburi din Europa.

Gigi Becali

„E un meci de fotbal, acum se întâmplă orice la un meci de fotbal. Noi suntem favoriți, clar că suntem favoriți. Dacă nu trecem de turul asta îți dai seama că nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva.

Asta înseamnă să facem niște coeficient, să îmbunătățim coeficientul, asta înseamnă ceea ce avem nevoie pentru la anul, când o să fim în Liga Campionilor. Să avem coeficient, să fim cap de serie, înseamnă și bani, dacă ne calificăm și mergem mai departe putem să ajungem chiar la 10 milioane. O victorie este 500 de mii, cam așa ceva”, a spus Becali, pentru Pro TV.

În cazul în care vor trece de Shakhter Karagandy, bucureștenii vor întâlni formația din Ucraina, Kolos Kovalivka, ocupanta locului 4 în ultima ediție de campionat. Duelul se va disputa în format tur retur, pe 5, respectiv 12 august.

Citește și MUSTAȚĂ, ANUNȚUL MOMENTULUI: „NE-AM ÎNTÂLNIT!”. PLANURILE ULTRAȘILOR PENTRU URMĂTOARELE MECIURI ALE FCSB-ULUI

realitateagigi becalideclaratiiconference leaguefcsb