Gigi Becali: „Nu mă pot apropia de el!”. Cine este atacantul de titlu la care visează patronul FCSB-ului!?

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 14:40,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB a ratat titlul și în acest an. Echipa lui Becali a avut din nou probleme în defensivă, dar patronul caută în continuare fotbaliști pentru atac. Recent, latifundiarul din Pipera și-a exprimat dorința de transfera un atacant chiar de la o rivală din Liga 1.

După ce Keșeru și Andrei Burlacu vor părăsi FCSB în această vară, Becali este dispus să mai aducă un atacant.

„Îți îi spun sincer că îmi place Betancor de la Farul!”

„Am eu în vizor niște atacanți de prin Liga 1. Nu vreau să vă spun numele lor, că iar vor sări prețurile pe la noi. Dacă se aude că îl vrea Gigi Becali pe unul sau pe altul, ce cred unii? Hai că are Gigi Becali bani, nu?

Uite, îți îi spun sincer că îmi place Betancor de la Farul, dar nu mă pot apropia de el. Nu e un atacant rău. Dar nici nu îmi vine să îl sun pe Hagi, că parcă aud că cere de la 1 milion de euro în sus pentru ăsta. Mie nu îmi dă nimeni bani, așa că trebuie să am eu grijă cum fac plățile. Oricum, nici acum nu consider că noi am pierdut campionatul, iar Dan Petrescu poate să vă zică ce vrea. Au luat campionatul cu două goluri din ofsaid. Dar din campionatul următor nu o să le mai meargă, că vom avea VAR”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Golgheterul FCSB-ului, dar și al campionatului, în acest sezon, a fost Florin Tănase, cu 20 de reușite.

Jefte, de la Farul Constanța, a marcat în acest sezon 16 goluri.

jeftebecalifcsb