Gigi Becali nu se ma ascunde! A anunțat cât îl va costa noul antrenor de la FCSB

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 04 iunie 2021, ora 19:36,
gigi bani
gigi bani

Dinu Todoran a fost anunțat antrenor al roș-albaștrilor în urmă cu două săptămâni, iar patronul vicecampioanei României a dezvăluit și salariul pe care îl va încasa acesta ca tehnician al trupei din Berceni. 

Astfel, fostul campion al României cu Unirea Urziceni va avea o remunerație lunară de 5000 de euro, de aproape patru ori mai mică decât ar fi trebuit să plătească Gigi Becali pentru angajarea lui Marius Șumudică.

„De ce să mă surprindă că s-a dus la CFR? E profesionist, el vrea să meargă unde i se dau banii. Dacă mă întreba, îi spuneam eu. Eu sunt prieten cu el, nu am nicio treabă. I-am zis << Ce să cauți în străinătate? Stai în România. Stai cu familia dacă ai ofertă din România>>.

El nu se ducea pe ani mulți, se ducea tot acolo la un 400-500.000 pe an, așa ia și în România. De ce să lași familia departe? E un antrenor care are valoare. Eu m-am gândit de ce să dau 600.000 când pot să dau 60.000? Șumudică venea cu tot cu stafful, costa 600.000 cu taxe cu tot. Așa, lui Todoran îi dau 60.000″, a dezvăluit patronul de la FCSB pentru PRO X. 

Voi spuneți ‘nu îl știm pe Todoran bine’. Dar o să vedem ce am luat. Vă spun un lucru, echipa asta e imbatabilă. Ce dacă ai antrenor? E adevărat, contează, dar sunt prea valoroși jucătorii ca să mai poată fi bătuți. Dacă punem, trebuie să luăm în calcul valoarea.

Luăm FCSB de anul ăsta, poti spune că te bați cu CFR, că au jucători valoroși. Te poți lua cu Craiova lui Rotaru, au jucători valoroși, care au demonstrat că pot. La ceilalți, nu ai cum, sunt prea mari diferențele de valoare. Craiova lui Mutu, e adevărat, e el antrenor, dar ce poate face? Joacă el în locul lor?”, a mai punctat latifunrdiarul. 

CITEȘTE ȘI –>> Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Stipe Vucur la FCSB: ,,Îl iau pe un an şi îi fac două contracte”

sumudicatodoranfcsbsalariugigi becalirealitatea