Gigi Becali o crede deja pe FCSB campioană. Reacția savuroasă a lui Cristiano Bergodi: „Au adus artificiile, sunt campioni, am râs!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 16 februarie 2024, ora 08:27,
Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

FCSB are un avans de puncte important față de rivalele la titlu. Patronul Gigi Becali consideră că acesta este sezonul echipei sale, care va deveni campioană.

Declarațiile latifundiarului din Pipera au stârnit râsete în tabăra rivalilor de la Rapid. Iată cum a comentat Cristiano Bergodi pe seama spuselor lui Becali.

„Au adus artificiile, sunt campioni, am râs!”

„Eu nu mă gândesc la faptul că FCSB ar putea fi deja campioană, chiar dacă toată lumea spune asta, eu știu că experiența trăită ca jucător și antrenor aici în România îmi spune că se poate întâmpla orice în acest mini-campionat de 10 meciuri. Este intensitate maximă, trebuie să vedem cum ajungem acolo cu pregătirea fizică, mentală, accidentări, suspendări, este un alt campionat.

Nu mă deranjează, pe mine mă face să râd, cu tot respectul, când am auzit că gata, au adus artificiile, sunt campioni, am râs. Vom vedea mai încolo, acum e devreme să vorbim, vedem după aceste cinci meciuri”, a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

gigi becalicristiano bergodi