Gigi Becali pune capăt speculațiilor: „Chiar dacă ar vrea Botoșani să ne dea meciul, eu n-aș vrea!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 06 mai 2021, ora 23:13,
Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre suspiciunile care s-au creat în jurul meciurilor cu FC Botoșani și a avut un mesaj clar pentru contestatari!

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a ținut să pună capăt acuzațiilor de blat dintre echipa sa și formația lui Valeriu Iftime și a declarat că nu ar fi de acord cu așa ceva nici dacă FC Botoșani i-ar cere asta. Gigi Becali a dezvăluit mai apoi că în urmă cu doi ani i s-a propus să aranjeze un meci, dar nu a acceptat acest lucru deoarece își dorește să câștige campionatul pe bună dreptate.

becali fcsb

„Nu mă interesează speculațiile. Ce să-mi reproșez? Chiar dacă ar vrea Botoșani să ne dea meciul, eu n-aș vrea. Vreau să fie dreptate. Mi s-a propus ca o echipă să ne ofere un meci, dar n-am acceptat. Acum doi ani s-a întâmplat. Nu mai are rost. Mie nu-mi trebuie campionat furat”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Citește și Valeriu Iftime pune tunurile pe arbitraj după eșecul echipei sale: “E ca un blestem FCSB-ul ăsta!”

Ulterior, afaceristul din Pipera a vorbit și despre prestația elevilor săi și s-a arătat nemulțumit de evoluția jucătorilor în partida cu FC Botoșani. Gigi Becali i-a luat în colimator pe Alexandru Buziuc, Ovidiu Popescu și Dragoș Nedelcu, fotbaliști care s-au regăsit în formula de start a lui Toni Petrea.

„Buziuc, săracul, nu a mai jucat demult, nu are ritm de joc, a venit după accidentare. Ovidiu Popescu este exponențial pentru noi, ca Olaru, dar el nu poate să dea gol. Dacă nici de acolo nu dai gol…

Nedelcu a fost prea lent, a adormit putin la primul gol. L-a schimbat antrenorul. Asta era intenția lui, să joace 30 de minute, apoi să vadă dacă joacă o repriză și mai apoi să vadă dacă poate juca tot meciul„, a mai spus patronul FCSB, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și Darius Olaru, pregătit să dea totul pentru un titlu cu FCSB: “Mai avem patru finale și trebuie să le câștigăm!”

liga 1meci Botosanifcsbdeclaratiigigi becalirealitatea
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”