Gigi Becali, răspuns vehement pentru Vasile Dîncu: „Pentru ce a fost făcut?/ Și eu am dreptul să joc în Ghencea!”. Ce a declarat patronul FCSB-ului despre sfatul primit de la ministrul Apărării!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 14:28,
Gigi Becali. Foto: Profimedia
Gigi Becali. Foto: Profimedia

FCSB încă luptă pentru dreptul de a juca pe stadionul Ghencea, casa celor de la CSA Steaua. Vasile Dîncu i-a transmis recent un sfat lui Gigi Becali cu ceea ce trebuie să facă pentru a primi această permisiune. Răspunsul patronului FCSB-ului nu a întârziat să apară.

Latifundiarul din Pipera a reacționat la declarațiile ministrului Apărării. Gigi Becali a comparat situația de la FCSB cu cea de la FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu.

„Își pun și ăștia ambiția cu mine așa cum și-o puneau și ăia cu Mititelu la Craiova pe «Oblemenco»?”

„Tată, eu îl credeam băiat deștept pe Dîncu, dar la faza asta cu hotărârea de Guvern o greșește rău de tot. Hotărârea aia de Guvern de care spune el se dă pentru licitație-închiriere, nu pentru a îmi da mie dreptul să jucăm acolo. Ei nu trebuie să facă nicio licitație pentru mine. Eu le plătesc, iar de banii ăia ei se pot folosi cum știu ei mai bine.

Cât vor să mai meargă cu gaura la bugetul statului? Păi, tot noi să le plătim salarii? Ei nu vor ca stadionul ăla să producă? Pentru ce a fost făcut? Sau își pun și ăștia ambiția cu mine așa cum și-o puneau și ăia cu Mititelu la Craiova pe «Oblemenco»? Uite că până la urmă Mititelu a intrat, iar Dîncu trebuie să înțeleagă că și eu am dreptul dacă plătesc să joc în Ghencea. Eu o să trimit hârtie la Parlament, iar dacă vorbesc în presă o fac, deoarece oamenii trebuie să fie informați despre demersurile noastre”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

FCSB a disputat ultima etapă din campionat, contra CFR, pe stadionul din Buzău. Trupa lui Toni Petrea s-a impus cu scorul de 3-1 în fața campioanei României.

ghenceabecalidîncu