Gigi Becali, revoltat din cauza restricțiilor impuse la antrenamentele FCSB: „Să pună regulă că nu au voie să faulteze”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 19 mai 2020, ora 14:31,
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul vicecampioanei a dezvăluit felul în care echipa lui Vintilă e nevoită să se pregătească în această perioadă.  

Latifundiarul din Pipera critică setul de decizii incluse în protocolul sanitar stabilit pentru antrenamentele echipelor din Liga 1.

„Merge cam greu pregătirea, pentru că se antrenează câte patru. Așa au vrut, câte patru. Ne descurcăm, dar sunt măsuri grele pentru noi. Mi se pare absurd, pentru că văd mii și mii de oameni care vin și pleacă din țară.

Fotbaliștii și staff-ul sunt în carantină, s-au testat de COVID și sunt sănătoși. Dacă toată lumea e în carantină, de ce se antrenează câte patru? Și nici nu au voie cu mingea”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Omul cu banii de la FCSB merge mai departe și ironizează și regulile stabilite pentru fotbalul în era pandemiei de coronavirus.

„Peste o lună începe competiția. Vom juca fotbal. Ce facem? Să pună regulă că nu au voie să faulteze, că nu au voie să stai apropiat. Trebuie să stea la 1 metru. Nu poți să faci asemenea reguli la fotbal. Sunt niște tâmpenii! Jucătorii vor începe să joace. Schimbă regulamentul, fă echipe doar de câte 4 jucători! Niște tâmpenii!”, a mai declarat patronul roș-albaștrilor.

CITEȘTE ȘI –>> Cum a ratat FCSB transferul unui super fotbalist: “Nu s-au ținut de promisiune”

antrenamentegigi becalicriticiprotocol sanitarfcsb