Gigi Becali s-a decis! Pentru ce sume este gata să renunțe la Olimpiu Moruțan și Florin Tănase

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 31 martie 2021, ora 11:40,
gigi-becali-tun-fcsb-octavian-popescu-transfer

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat în nenumărate rânduri că echipa sa va bate toate recordurile din România pe piața transferurilor!

După ce a reușit să îl vândă pe Dennis Man în Italia contra sumei de 13 milioane de euro, Gigi Becali vrea să dea acum noi tunuri financiare pe piața transferurilor. Florin Tănase, Olimpiu Moruțan sau Florinel Coman sunt principalele produse de export ale FCSB-ului, în timp ce Octavian Popescu și Andrei Vlad vin și ei tare din urmă.

Întrebat despre prețul pentru care este dispus să renunțe la Olimpiu Moruțan și Florin Tănase, finanțatorul „roș-albaștrilor” nu a stat prea mult pe gânduri și a dat răspunsul pe loc. Gigi Becali a mărturisit că vrea 20 de milioane de euro pentru fostul jucător al Botoșaniului, în timp ce căpitanul Florin Tănase este evaluat la 5 milioane.

„Pentru Moruțan vreau 20 de milioane de euro. Dacă vor să îl ia pe Tănase, să dea 5 milioane de euro! Atât costă”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Pentru cei doi fotbaliști menționați mai sus au existat recent informații despre interesul unor echipe importante. Galatasaray a pus ochii pe Moruțan iar presa din Turcia a anunțat ieri că oficialii clubului se vor întâlni cu Gigi Becali pentru a negocia, în timp ce Florin Tănase ar fi dorit la Al Hilal, formație din Arabia Saudită.

1.300.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului în vârstă de 21 de ani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 24 de meciuri, 5 goluri și 12 pase decisive reprezintă bilanțul lui Moruțan în tricoul “roș-albaștrilor” în acest sezon.

3.000.000 de euro este cota de transfer a lui Florin Tănase, fotbalist care se află din vara anului 2016 în curtea celor de la FCSB, după transferul de la Viitorul Constanța. 24 de meciuri, 18 goluri și 7 pase de gol este bilanțul căpitanului bucureștenilor din acest sezon.

Citește și Un fotbalist de la FCSB, remarcatul României U21: “Nu cedează niciodată, e un luptător!”

 

liga 1realitateatransfer FCSBfcsbflorin tanasedeclaratiigigi becaliMoruţan
nicușor-dan-primarul-capitalei-1

Mesajul lui Nicuşor Dan, după primul meci de la EURO 2020: „E o bucurie pentru Bucureşti”

Catelusa Zitza

Zitza a ghicit rezultatul meciului Italia – Turcia! Oracolul din Bucureşti a prezis şi câştigătoarea EURO 2020