SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV VIDEO | Gigi Becali și Mitică Dragomir, afacere de milioane de euro: „A câștigat banii doar din talentul de a vorbi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 23 mai 2021, ora 19:21,
colaj
colaj

Gigi Becali și Dumitru Dragomir sunt doi dintre cei mai importanți oameni din fotbalul românesc, dar succesul celor doi se pare că este valabil și pe plan material!

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a investit o sumă considerabilă în domeniul imobiliar, astfel că a achiziționat un teren în valoare de două milioane de euro de la Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB se pare că a fost impresionat de felul în care a fost abordat de „Oracolul din Bălcești”, astfel că i-a făcut o reducere în valoare de 60.000 de euro.

becali dragomir

„Nea Mitică e multimilionar. Mi-a dat două milioane de euro pe un teren, ce să se mai obosească el… I-am făcut 60.000 de euro reducere. A câștigat banii ăștia doar din talentul de a vorbi! Nu vezi că asta face?”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

În urmă cu puțină vreme, Dumitru Dragomir vorbea despre proiectul său imobiliar și mărturisea că va face cel mai frumos bloc din București.

„Fac cel mai frumos bloc din București! Cel mai frumos și cel mai așezat. Dacă nu va fi așa, să nu mai stați de vorbă cu mine! Stau toată ziua pe șantier, sunt angajatul fiului meu. Fac un bloc la 200 de metri de Herăstrău. Este multă muncă, dar munca mă ține verde. Mă duc acolo și stau toată ziua!”, spunea Mitică Dragomir, potrivit GSP.

Citește și EXCLUSIV | Gigi Becali, pact cu CFR împotriva FRF: ,,Ne-am înţeles”

gigi becalimitic dragomirdeclaratiirealitatearealitatea sportivaafacere