Gigi Becali știe cum se poate salva Dinamo: ”Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 01 februarie 2023, ora 17:42,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigig Becali știe cum o poate salva pe Dinamo, având în vedere că situația dificilă pe care o traversează clubul s-a accentuat în urma retrogradării, fiindcă echipa bucureșteană nu a mai primit banii din drepturile TV.

Gigi Becali le-a transmis fanilor din programul DDB cum ar putea salva clubul. De asemenea, el l-a criticat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei.

”La Dinamo e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: ‘Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!’. Așa am procedat și eu cu unele societăți.

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata.

Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni. Zăvăleanu și Badea știu asta, dar ei au interese. Treaba e că după ce ștergi datoriile, trebuie să ai bani să ții echipa. De unde?

Bă, Zăvăleanule, ai ceva la cap? Dacă e o societate care nu produce bani și consumă în continuare bani, care e Planul de reorganizare?! Adică toată ziua mănânci bani și n-aduci nimic acasă. Dacă nu poți achita nici măcar un leu din spate și tot faci datorii, cum să-i spui judecătorului că te reorganizezi? E prostia prostiilor! Fii, mă, drept, corect!”, a spus Gigi Becali.

dinamofcsbddbgigi becali