Gigi Becali tună și fulgeră: ”Intru în Liga Campionilor și iau 50 de milioane de euro”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 02 aprilie 2024, ora 20:27,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB se află pe prima poziție în play-off și este din ce în ce mai aproape de titlu, după victoria cu Farul Constanța, scor 1-0.

Astfel, Gigi Becali a declarat că Dumnezeu este de partea ”roș-albaștrilor” și le va demonstra tuturor că jucătorii săi vor fi campioni.

De asemenea, patronul a subliniat că va primi 50 de milioane de euro după ce se va califica în UEFA Champions League.

”Gura lumii nu o astupă nimeni, dar trebuie să înțeleagă și ei. Hai să îți spun ceva, când o să iau titlu, cârcotașii o să zică că: ‘Vezi domle, s-a nimerit un lot de jucători după atâta timp. Au jucat împreuna, relații de joc și așa mai departe’. Dar aștept să le închidă Dumnezeu gura când o să intru în Liga Campionilor și iau 50 de milioane de euro, că atât se ia.

Iau vreo 10 milioane doar din bilete. Nu cred că o să ne dea meritele dacă luăm titlu. Horia, hai să iți spun ceva. Știi care e treaba? Răutatea și invidia nu este de la om, este de la draci. Dracii sunt atât de inteligenți pentru că ei milioane de ani au fost îngeri crescuți, au milioane de ani de inteligență.

Și ei găsesc viclenie și inteligență de nu poți să-i mai dai răspuns. Pai îți dau vreodată draci meritele? Niciodată! Lupt în război cu ei cu toată viața, până la sânge!”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

UEFA Champions Leaguefcsbgigi becali