Gigi Becali vrea să transfere un jucător din Italia! Fotbalistul e un jucător important pentru Adi Mutu la U21

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 04 decembrie 2020, ora 19:24,

Gigi Becali nu a mai ieşit de mult în spaţiul public, dar acesta se ocupă de soarta echipei pe care o patronează în continuare.

Finanţatorul de la FCSB a pus ochii pe un nou jucător din naţionala de tineret antrenată de Adi Mutu. Fotbalistul joacă în Italia şi este un om destul de important pentru naţionala U21.

Gigi-Becali-FCSB

Patronul de la FCSB este în discuţii pentru transferul lui Marius Marin de la Pisa la FCSB. Lui Gigi Becali i-a plăcut de mijlocaşul central încât a demarat discuţiile pentru a-l aduce la gruparea din Berceni, potrivit sport.ro.

Becali a intrat la negocieri cu italienii pentru a vedea care sunt pretenţiile în vederea unei reveniri în România a mijlocaşului.

Marius Marin a plecat în 2016 din România la echipa de Primavera a celor de la Sassuolo, apoi a ajuns la Pisa. În vara anului 2019, Pisa a plătit 400.000 de euro pentru jucător, după ce mai întâi a fost luat împrumut.

Internaţionalul de tineret a jucat până acum în România pentru ACS şi ASU Poli Timişoara. 8 partie a bifat mijlocaşul în acest sezon pentru Pisa, 6 în campionat şi două în Cupa Italiei.

500.000 de euro este cota jucătorului în acest moment, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi LIVE VIDEO | Stadionul “Arcul de Triumf” e gata! Acum are loc recepția noii arene în prezenţa lui Ludovic Orban

 

romania u21realitateabecaliadi mutumarius marin
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”