Giovanni Becali îl laudă pe Edi Iordănescu: ”L-a avut pe tatăl său în spate care l-a încurajat!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 21 noiembrie 2023, ora 11:10,

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

În clasament, România este pe primul loc al grupei, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, cu 17 puncte. Ambele echipe s-au calificat pentru turneul final.

După calificare, Giovanni Becali l-a lăudat pe Edi Iordănescu.

“Munca asiduă la cluburile unde joacă jucătorii vor decide dacă vom fi în stare. Avem destui jucători afară care joacă, nu la echipe importante, dar joacă afară, totuși. E puțină diferență între mentalitatea formațiilor din campionatul nostru și echipele de afară. Chiar dacă nu sunt echipe de top.

(n.r. E meritul lui Edi Iordănescu în primul rând?) Normal, Edi se confundă cu grupul. El a format acest grup. A suportat toate criticile posibile și imposibile, a ținut capul jos, a ținut-o cu a lui și a format acest grup care până la urmă are tot meritul.

În primul rând meritul lui Edi, pentru că a rezistat. Alți antrenori…E adevărat că a avut și încrederea necesară. L-a avut pe tatăl său în spate care l-a încurajat. Cred că poate să îl poate egala pe taică-său!”, a spus Giovanni Becali.

romaniaGiovanni Becaliedi iordanescu