Giovanni Becali sfaturi directe pentru Octavian Popescu: ”Stresul e foarte mare pentru el la această vârstă!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 23 septembrie 2022, ora 21:13,
Octavian Popescu
Octavian Popescu

Octavian Popescu nu se află în cea mai bună formă. Giovanni Becali și Mihai Stoica au vorbit despre situația fotbalistului de la FCSB.

”Tavi Popescu e într-o perioadă dificilă, stresul e foarte mare pentru el la această vârstă, probabil şi sumele de 40-50 de milioane au fost o problemă, probabil şi salariul mărit e o problemă. El nu întreba niciodată de bani.

Colegul lui de cameră avea 10 mii de euro, aşa că au zis să-i facă şi lui un salariu asemănător. El a primit o maşină de la Steaua (n.r. – FCSB), am vorbit direct cu propritarul clubului. Sper să se gândească şi Tavi Popescu, mai are 12 ani de fotbal, abia a început cariera, acum e important că dacă nu se trezeşte va pierde echipa şi la Steaua (n.r. – FCSB).

Ştim toţi valoarea lui, dar cred că e depăşit de toată această presiune. Nu mai e copilul acela care dădea un gol şi mergea la galerie, e mereu supărat, nu mai zâmbeşte. Mihai Stoica ştie mai multe, eu nu prea vorbesc cu el.

Maşina lui Tavi Popescu valorează 50 de mii de euro, iar el a venit aproape gratis la Steaua (n.r. – FCSB). Acum trebuie să se gândească doar la fotbal. E presiune mare şi la club, trebuie să-şi revină şi echipa, şi Tavi Popescu”, a spus Giovanni Becali, la Orange Sport.

”E clar că nu traversează o perioadă bună, şi la antrenamente realizările sunt mai puţine. Este puţin schimbat, eu m-am oferit să-l ajut cu orice, nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând, am aşteptat să vină, dar el nu a venit. Eu nu trag de el, a pierdut echipa, îi va fi foarte greu să joace acum.

Nu există jucător de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă această valoare nu este dublată şi cu o implicare totală a lui, dacă are alte preocupări, e problema lui. Nimeni nu îl aşteaptă. Nu pot discuta mai multe.

După atâţia ani, nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. În momentul în care aud că un jucător apelează la un mental coaching, acel jucător nu mai are interesul meu. Aceia sunt nişte impostori, înţeleg că e la mental coach, de atunci am văzut toţi ce joacă. Niciun fost mare jucător nu s-a făcut mental coach. Poate Ronaldo şi-a luat vreun mental coach ca să-l înveţe el meserie”, a spus Mihai Stoica.