Guardiola, după ratarea lui Haaland: Am jucat 11 ani şi am marcat doar 11 goluri, deci nu prea am sfaturi pentru el

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat duminică, 18 februarie 2024, ora 17:59,
Pep Guardiola
Pep Guardiola

 

Atacantul Erling Haaland a ratat din doar şase metri în remiza obţinută de Manchester City, scor 1-1, cu Chelsea, din campionatul Angliei. Însă antrenorul Pep Guardiola nu este îngrijorat.

Întrebat de Sky Sports despre această ratare, antrenorul Pep Guardiola a preferat să facă o paralelă ironică cu propria carieră de jucător: „Am jucat 11 ani şi am marcat 11 goluri, aşa că nu pot să-i dau prea multe sfaturi lui Erling (Haaland). El va marca la următoarea ocazie”.

Echipa engleză Chelsea Londra a reuşit să încheie la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu echipa campioană a Angliei şi a Europei, Manchester City, în etapa a 25-a din Premier League.

Chelsea a deschis scorul pe Etihad Stadium în minutul 42, când Nicolas Jackson a pasat şi Raheem Sterling a înscris. Campioana Angliei şi a Europei a alergat după egalare, Erling Haaland a ratat din şase metri în minutul 78, trimiţând cu capul peste poartă.

City a pus o presiune uriaşă pe apărarea oaspeţilor şi Rodri a egalat în minutul 83. Elevii lui Guardiola nu au mai reuşit să înscrie şi meciul s-a terminat 1-1.

 

Guardiola