VIDEO | Guardiola, primul şi la distracţie! Pep a făcut spectacol la petrecere

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 18 mai 2021, ora 18:31,
guardiola

Pep Guardiola s-a distrat pe cinste după ce a cucerit al treilea titlu în ultimele patru sezoane din Premier League. Managerul lui Manchester City a recunoscut care va fi marea provocare a finalului de sezon: să aleagă un prim unsprezece pentru finala UEFA Champions League cu Chelsea. 

Pep Guardiola şi Manchester City au câştigat titlul în Anglia pentru a treia oară în mandatul managerului catalan. După ce a pus mâna pe încă un trofeu, Guardiola a sărbătorit cum se cuvine. La petrecerea campionilor, antrenorul a cântat o melodie a trupei Oasis, formaţie populară în vestiarul lui City.

Guardiola, într-o stare de euforie evidentă, a tras cu sete din trabuc şi a cântat alături de unul dintre colaboratorii de la City.

Guardiola a ajuns în finala UEFA Champions League după 10 ani şi recunoaşte că îi va fi greu să aleagă primul unsprezece pentru confruntarea cu Chelsea. Pentru Sergio Aguero, va fi ultimul meci în tricoul lui Manchester City, echipă la care a evoluat timp de nouă ani şi jumătate.

aguero
sursa: Profi Media Images

„Deocamdată este accidentat. Dacă va fi apt, aş spune că voi fi rece. Trebuie să iau cea mai bună decizie pentru a câşgita meciul. Dacă voi crede că Sergio ne poate ajuta, atunci va juca, asta e sigur. 

Întotdeauna a fost dificil, dar îmi aduc aminte la Barcelona, primul unsprezece era atât de clar şi definit, în timp ce aici folosim mult rotaţia şi toată lumea poate juca. Băieţii mă ascultă puţin mai mult, da…Nu sunt proşti, vor să joace şi de aceea sunt drăguţi cu mine. Când voi anunţa echipa vor reveni la cum sunt ei de fapt, morocănoşi şi supăraţi pe mine. Este normal!”

Finala UEFA Champions League, Manchester City – Chelsea, se va juca pe 29 mai, la Porto.

Pep Guardiola are în palmares două trofee UEFA Champions League, ambele cu Barcelona.

CITEŞTE ŞI: Radu Drăguşin, dorit în Premier League! Anunţul făcut în Anglia

pep guardiolapetrecerechampions leaguefinalachelseamanchester citysergio agueropremier league
nicușor-dan-primarul-capitalei-1

Mesajul lui Nicuşor Dan, după primul meci de la EURO 2020: „E o bucurie pentru Bucureşti”

Catelusa Zitza

Zitza a ghicit rezultatul meciului Italia – Turcia! Oracolul din Bucureşti a prezis şi câştigătoarea EURO 2020