Hagi a pierdut trei fotbaliști importanți pentru meciul cu Rapid: „Am avut ghinion!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 14:27,
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul, liderul din prima ligă, merge în Giulești, la duelul cu Rapidul, fără trei jucători importanți.

„Ne așteaptă un meci foarte greu din toate punctele de vedere. Rapid este o echipă foarte bună, face ambele faze foarte bine și joacă foarte bine acasă, e foarte greu să câștigi în Giulești.

Dar suntem încrezători, am început bine play-off-ul și cred că putem continua pe același drum.

Pauza nu a fost așa bună pentru noi, am avut ghinion, i-am pierdut pe Băluță și Popescu, Sîrbu are și el o problemă la genunchi și nu poate juca în acest meci.

Sperăm să găsim soluții foarte bune, să ne depășim și să facem un meci perfect pentru a lua ceea ce ne dorim, cele 3 puncte.

Nu am vorbit cu Băluță să văd ce are, cât de grav este. Asta e, se întâmplă, astea sunt riscurile din fotbal”, a transmis Hagi, într-o conferință de presă.

Hagi a comentat și rezultatele recente ale echipei naționale a României.

„Obiectivul era să luăm 6 puncte din cele două meciuri. Echipa României a făcut două meciuri în care a arătat că știe să joace la victorie. A avut momente bune, le-a exploatat. Lucrul fundamental este că a luat 6 puncte. Stăm foarte bine în clasament, este un început foarte bun”, a declarat fostul mare internațional.

gheorghe hagiliga 1farulrapid