Hagi despre lupta la titlu: „Merităm 100%”

Articol de Dan Istratie - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022, ora 11:03,
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Gică Hagi (57 de ani), managerul tehnic al celor de la Farul, crede că gruparea din Constanța traversează un moment bun care ar putea fi încununat la vară cu titlul național din Liga 1.

”Cred că Rapid, Craiova, FCSB, CFR au echipe foarte bune. Nu ne batem doar cu unii! Meciurile sunt foarte grele, trebuie să le câștigăm. Când îți creezi această presiune, e foarte greu să ai continuitate, dar e frumos.

Când câștigi, ești fericit, vezi altfel lucrurile.

Momentan, nu putem vorbi despre lupta la titlu. Când începe faza play-off-ului, atunci putem începe să vorbim. Nu noi ne batem, noi doar suntem acolo și vrem să fim mai buni decât ei, nu mai putem să ne ascundem”, a spus Hagi, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.

”Dar noi suntem din linia a doua. Suntem cea mai frumoasă echipa din prima parte a campionatului, cred eu, pentru că nimeni nu ne dădea vreo șansă. Avem cele mai multe goluri marcate și cele mai puține goluri primite, cu cele mai multe victorii.

O singură înfrângere! Merităm 100%, am construit bine în vara. Cel mai mare minus al meu este că nu pot alinia în fiecare săptămâna același prim 11, pentru că jucătorii nu au avut continuitate și nu sunt la capacitate fizică maximă”, a mai spus Hagi.

gica hagifarul constanța