„Hai s-o luăm cinstit!”-Mihai Stoica, despre șansele FCSB-ului să se califice într-o grupă de competiție europeană!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 13 iunie 2024, ora 11:58,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

FCSB va lupta din noul sezon pe două fronturi. Campioana României va încerca să acceadă în grupele unei competiții europene, cât și pentru apărarea trofeului în campionat.

Mihai Stoica a vorbit despre șansele echipei sale de a reuși obiectivul propus. Iată analiza făcută de oficialul „roș-albaștrilor”.

„Hai s-o luăm cinstit!”

„Până în septembrie, mi-aș dori să jucăm la trei zile. De fapt, mi-aș dori să jucăm la trei zile și din septembrie încolo. Hai s-o luăm cinstit, sunt șanse foarte mari ca noi să ajungem în grupele Conference League. Adică sunt mai mari șanse să ajungem decât să n-ajungem în grupele Conference League.

Mai departe, Europa League, șanse mai mici, în Champions League aproape imposibil. Anul trecut, Farul a ieșit din primul tur și a jucat play-off-ul cu Helsinki. Putea să se califice.

Eu sper să jucăm în două competiții. Dacă vom face asta, nu putem să jucăm cu aceeași echipă în ambele competiții, mai ales la jucătorii de atac. Poate cu fundașii centrali mai joci la trei zile, deși nici aia nu e ok, și atunci trebuie să ai dubluri”, a declarat Mihai Stoica, citat de către orangesport.ro.

mihai stoicafcsb