Halucinant! Jucătoare de fotbal, reţinută după ce a pus la cale şi a participat la agresarea unei coechipiere

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021, ora 18:55,
ARESTATĂ. Foto: Profimedia
ARESTATĂ. Foto: Profimedia

Aminata Diallo, jucătoare de fotbal a echipei PSG se află în custodia poliţiei franceze, în urma unui presupus atac asupra coechipierei Kheira Hamraoui, informează mirror.co.uk, potrivit news.ro.

Se pare că Diallo a angajat doi bărbaţi pentru a o scoate pe Hamroaoui din maşina ei, săptămâna trecută, apoi a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Diallo şi Hamroaoui sunt colege de echipă atât la nivel de club, cât şi la naţionala Franţei. Clubul parizian a anunțat că Diallo se află în prezent în custodia poliţiei, „în urma unui atac”, care a fost comis la 4 noiembrie.

Aminata Diallo. Foto: Profimedia

PSG a adăugat că lucrează acum cu poliţia pentru a stabili toate faptele cazului, lăsând să se înţeleagă că ar fi mai multe jucătoare agresate.

Citește și FOTO | PICTORIAL INCENDIAR REALIZAT DE O COMPONENTĂ A NAȚIONALEI FEMININE DE HANDBAL A ROMÂNIEI

Paris Saint-Germain ia act de reţinerea de către poliţie a Aminatei Diallo, în această dimineaţă, de către SRPJ Versailles, ca parte a procedurilor iniţiate în urma unui atac comis joia trecută, împotriva unor jucătoare ale clubului. 

Paris Saint-Germain condamnă ferm violenţele comise. Încă din seara zilei de joi, 4 noiembrie, clubul a luat toate măsurile necesare pentru a garanta sănătatea, starea de bine şi siguranţa jucătoarelor săle. Paris Saint-Germain lucrează cu SRPJ Versailles pentru a face lumină asupra faptelor. Clubul este atent la evoluţia procedurii şi va studia urmările acestora„, a precizat PSG.

 

 

Diallo (26 de ani) a fost transferată de PSG de la Guingamp, în urmă cu cinci ani şi, după mai multe perioade de împrumut la alte echipe, a devenit o jucătoare din ce în ce mai importantă pentru PSG.
PSG. FOTO: PROFIMEDIA

În acest sezon a jucat 10 meciuri. A fost titulară în victoria de marţi seară, scor 4-0, obţinută pe teren propriu, în faţa formaţiei Real Madrid, în Liga Campionilor. Hamraoui a fost transferată de PSG, anul acesta, de la Barcelona. A jucat în naționala Franței de 36 de ori. A câştigat trei trofee ale Ligii Campionilor în carieră, de două ori cu Lyon şi, anul trecut, cu Barca. Cu 35 de partide disputate, Hamraoui a jucat un rol major în echipa FC Barcelona, ​​care, sezonul trecut, a câştigat toate trofeele puse în joc.

Citește și AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! ANAMARIA PRODAN A REACȚIONAT LA DECLARAȚIILE DE DRAGOSTE ALE LUI DANI MOCANU

Kheira HamraouirealitatearetinutaPSGjucatoare de fotbal