Handbalista de la CSM București care a criticat metodele de antrenament se justifică: „Mi-am exprimat frustrarea”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 02 septembrie 2022, ora 19:00,
Siraba Dembele este frustrată că, la sfârșitul acestui sezon competițional, se retrage din handbal
Siraba Dembele este frustrată că, la sfârșitul acestui sezon competițional, se retrage din handbal

Franțuzoaica Siraba Dembele, a criticat staff-ul tehnic într-o postare pe instagram, dar a revenit cu un anunț în care spune ce a vrut, de fapt, să transmită.

Mi-am exprimat emoția, frustrarea”, s-a justificat Siraba Dembele

Meci egal, 31-31. Jucăm cum ne antrenăm. După o săptămână mai mult decât mediocră de antrenamente, am fost ‘răsplătite’ în acest weekend. Ce lecție am învățat din asta?”, a scris căpitanul naționalei Franței pe contul persoanl de instagram după remiza în fața Rapidului.

La foarte scurt timp, dându-și seama că a comis o gafă, jucătoarea a șters mesajul. Ulterior, a venit cu explicații, dar nu spune concret ce a vrut să transmită.

Văd că postarea mea anterioară a avut o mulțime de reacții și s-a simțit ca un atac și a rănit unii oameni. În niciun caz nu aceasta era intenția mea, mi-am cerut scuze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Siraba Dembele (@sirab86)

Mi-am exprimat emoția, frustrarea pentru că trăiesc ultimul meu an de handbal și dorința de a performa total.

Dar, de asemenea, vreau să-mi împărtășesc viața de profesionist al sportului în deplină transparență și, de asemenea, să arăt ce este nevoie pentru a obține performanță.

Ca viitor pensionar.

Avem un rol de transmisie și asta îmi place. Așa că aici vei găsi toate ingredientele pentru a avea succes.

Sunt foarte fericită să-mi termin cariera la CSM București. Sunt foarte fericită să fac parte din această echipă, foarte onorată să joc cu jucători de calitate.

La 36 de ani, motivația mea rămâne intactă, dorința de a performa rămâne intactă și aș folosi toate ingredientele necesare pentru a merge în această direcție”, a scris Siraba Dembele pe aceeași rețea socială.

siraba dembelecsm bucuresti