Handbalistele românce au câștigat Trofeul Carpați!! Victorie cu Spania în ultimul meci

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 01 octombrie 2022, ora 22:40,
Handbalistele românce au câștigat Trofeul Carpați după o remiză, 32-32 cu Austria, și două victorii, 26-20 cu Serbia și 25-23 cu Spania
Handbalistele românce au câștigat Trofeul Carpați după o remiză, 32-32 cu Austria, și două victorii, 26-20 cu Serbia și 25-23 cu Spania

Naționala feminină de handbal a României a câștigat a 52-a ediție a Trofeului Carpați, la care au mai participat Austria, Serbia și Spania.

Naționala României a obținut o remiză și două victorii la Trofeul Carpați

Prima reprezentativă a țării noastre, antrenată de Florentin Pera, a avut un start modest de turneu, remizând în fața Austriei. 32-32. A urmat victoria cu Serbia, 26-20, iar în ultimul meci a întâlnit Spania, de care a trecut cu 25-23.

La pauză, tricolorele au avut avantaj de un gol, 11-10, datorită în special a paradelor Iuliei Dumanska. În a doua repriză, Cristina Neagu a luat loc pe banca de rezerve, după ce nu a strălucit în prima jumătate a partidei.

Chiar și așa, formația antrenată de Pera (aflat la prima acțiune după ce a preluat naționala) și-a conservat avantajul pe tabela de marcaj.

Naționala României va participa, în perioada 4-20 noiembrie, la Campionatul European din Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru.

spaniatrofeul carpatiserbiaaustria