Hansi Flick, selecționerul Germaniei, a vorbit înaintea duelului cu Costa Rica: „Simțim presiune!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 01 decembrie 2022, ora 16:12,
Hansi Flick
Hansi Flick

Germania va juca ultima partidă din grupele CM 2022 contra naționalei din Costa Rica. Selecționerul Hansi Flick a vorbit înaintea confruntării care poate decide calificarea în runda următoare.

Mai exact, Flick a declarat că presiunea se resimte în rândul echipei sale, mai ales din cauza faptului că depind și de rezultatul celuilalt meci din grupă (Japonia – Spania).

„Simțim presiune!”

Ne aflăm în situația asta din cauza noastră, pentru că nu am jucat bine. Acum trebuie să răspundem, e responsabilitatea noastră să oferim 100%. Nu voi spune că vom marca opt goluri, ar fi lipsă de respect. Soarta noastră va depinde, de asemenea, de rezultatul din celălalt meci.

Cred că cei din Costa Rica se vor apăra așa cum au făcut-o în meciul cu Japonia. Nu depindem doar propriul rezultat, simțim presiune și uneori asta poate ajuta”, a declarat Hansi Flick, în cadrul unei conferințe de presă.

Germania este ultima din grupa E, cu doar un singur punct. Locul 3 este ocupat de Costa Rica, cu 3 puncte, pe locul 2 se află Japonia, tot cu 3 puncte, iar pe primul loc se află Spania, cu 4 puncte.