Hațegan și brigada sa, luați la țintă după partida din UCL! Ce a putut să facă tușierul Șovre la finalul partidei

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021, ora 08:18,
Hategan

Brigada de arbitri români, cu Ovidiu Hațegan la centru, a condus partida de aseară dintre Manchester City și Borussia Dortmund, din UEFA Champions League!

Ovidiu Hațegan a primit o veste mare în urmă cu câteva zile și anume că a fost delegat la o partidă extrem de importantă din sferturile celei mai importante competiții europene între cluburi. Hațegan a fost ajutat de tușierii Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce Isvtan Kovacs a fost arbitrul de rezervă.

În timpul partidei, Ovidiu Hațegan a luat mai multe decizii controversate, iar acest lucru a stârnit furia în rândul nemților la finalul meciului. Arbitrul român a fost luat la țintă în principal de starul Borussiei Dortmund, Jadon Sancho, care a postat pe contul său de Twitter următorul mesaj ”Acest arbitru ar trebui să meargă la un control!”. 

Și asta nu a fost însă totul. Imediat după terminarea partidei, tușierul Octavian Șovre a fost surprins în timp ce îi cerea norvegianului Erling Halland un autograf pe tunelul de la vestiare. Acest lucru a creat din nou un val de critici pentru brigada românească, iar englezii au reacționat imediat.

hategan si arbitri
Sursa foto- BT Sport

„Niciodata nu exista un moment potrivit pentru asta, nu este de bun augur pentru arbitri. Este un lucru copilaresc”, a spus Joleon Lescott, potrivit talksport.com.

Citește și Champions League | Real Madrid, instrucţie cu Liverpool în Spania! City, victorie pe final cu Dortmund

manchester citymeci uclDortmundarbitrajrealitateascandalovidiu hategan
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”