Horațiu Feșnic, pus la zid de către Cornel Dinu: „A feștelit-o rău în Giulești!” – „Procurorul” nu i-a iertat nici pe rapidiști!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 24 aprilie 2023, ora 19:12,

Partida Rapid-FCSB (1-0) a fost marcată de deciziile luate de centralul Horațiu Feșnic. Arbitrul român a fost pus la colț de către Cornel Dinu, fostul mare dinamovist.

„Procurorul” l-a taxat pe Feșnic, dar și pe jucătorii lui Adi Mutu. Iată ce a spus.

„A feștelit-o rău în Giulești!”

„Din start vreau să spun că altfel un arbitru de valoare, Horațiu Feșnic a feștelit-o rău în Giulești. Faulturile grosolane, dușmănoase, turbate ale lui Onea și Dragoș Grigore nu sunt de eliminare de pe teren, sunt de scos de pe stadion cu poliția pentru agresiune cu premeditare și anulat buletinul de București. Plus legitimația de fotbalist!

Sfeșnicul pus de CCA să lumineze prin deciziile sale echidistante de împărțit dreptatea a luminat în galben blând și a iscat întrebarea logică ‘chiar n-a avut deaconu’ Vassaras decât un arbitru de Cluj să-l delege la un meci al rivalei din Cluj a FCSB-ului?′…Iar la butoanele mânjite cu VAR nu putea fi decât Rareș Vidican, cu mare experiență, promovat de un an la Liga 1, fiul arbitrului Vidican din… aoleu, din Cluj, de care nu mai vreau să-mi amintesc cum m-a arbitrat în tinerețea mea dinamovistă… Doar coincidențe, desigur…”, a comentat Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

Horațiu Feșnicfcsbcornel dinurapid