Horațiu Moldovan, portarul momentului în Liga 1, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Am fost pregătit tot timpul, din prima zi!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 18 septembrie 2022, ora 23:17,
Horatiu Moldovan
Horatiu Moldovan

Horațiu Moldovan, portarul celor de la Rapid, așteaptă cu nerăbdare să apere poarta naționalei României odată cu convocarea pentru acțiunea din această lună.

De asemenea, Moldovan a vorbit și despre rivalii pe post (Ionuț Radu și Ștefan Târnovanu), dar și despre experimentatul Florin Niță, a cărui situație la echipa de club nu este una tocmai fericită.

„Am fost pregătit tot timpul, din prima zi!”

„(N.r. – Ești pregătit să preiei frâiele din poarta naționalei?) Am fost pregătit tot timpul, din prima zi în care am venit aici. Sper să o fac cât mai repede și când va decide Mister Edi. Probabil acum avem o șansă mai mare toți 3. Florin (n.r. – Niță) este un portar foarte bun, un băiat excepțional. Îmi pare rău că este în această situație și nu mai joacă la Sparta. Suntem alături de el, dar acum ne gândim la ce avem de făcut în această acțiune.

E o concurență bună (n.r. – cu Radu și Târnovanu), toți 3 jucăm la echipele noastre de club. Cred că am făcut-o destul de bine cu toții, de aceea suntem convocați și care este mai bun, să joace. Nu sunt în măsură să spun dacă merit sau nu (n.r. – să joc), depinde ce va decide domnul Iordănescu.

Sperăm cu toții să spălăm rușinea din iunie și să arătăm că a fost un accident. Sunt foarte importante (n.r. – meciurile cu Finlanda și Bosnia), trebuie să terminăm această campanie cu capul sus, să obținem cele 6 puncte puse în joc și să nu terminăm pe ultimul loc. Clar nu avem valoarea de ultimul loc. Valoarea lotului este de primele două poziții”, a declarat Horațiu Moldovan, pentru Antena Sport.

Horațiu Moldovan a ajuns la Rapid în ianuarie 2021, de la UTA Arad. În 62 de partide pentru Rapid, acesta a menținut poarta „neatinsă” de 25 de ori.

horațiu moldovannationala Romanieiedi iordanescu