Horia Moculescu, căutat de frații Becali pentru o datorie astronomică: „Au venit la ușă, le-am deschis”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 23:36,

Horia Moculescu ar fi fost căutat de frații Becali, pentru o datorie de 8.000 de franci elvețieni, la jocurile de noroc, potrivit ultimei sale soții, Mariana Moculescu.

Episodul ar fi avut loc în 1995. ”Frații Giovanni și Victor Becali erau tare supărați pe Horia, pe care l-au împrumutat cu bani. Horia avea să le dea suma de 8.000 de franci elvețieni. Au venit la ușă, le-am deschis, l-au căutat prin casă, dar și pe scara de serviciu, au zis ceva în machedonește”.

Știu că m-am trezit cu Victor și cu Giovanni Becali, la ușă, era prin 1995. Horia avea o datorie la ei de vreo 8.000 de franci elvețieni, oamenii voiau banii înapoi, că-i tot amâna de vreun an, deși se știau, erau prieteni. Dar nu erau singurii de la care Horia se împrumutase, mă mai căutase un domn din TVR că are să îi dea vreo 5.000 de dolari.

Giovanni Becali
Giovanni Becali

Eu le-am deschis ușa fraților Giovanni și Victor Becali. L-au căutat pe Horia prin casă, apoi l-au căutat și pe scara de serviciu, aprinseseră și brichetele, căci era beznă, îl tot strigau: ”Moculescu, unde ești?”. Le-a răspuns un boschetar care dormea în beci: ”Îl căutați pe Moculescu? E la Cazinoul Berlin!”.

Giovanni m-a rugat să îi transmit lui Horia să-și plătească datoria, căci a avut încredere în el și că l-a împrumutat pe motiv că ar fi avut niște probleme personale. Știu că Horia și-a achitat toate datoriile, până la urmă, au făcut pace. După ce Horia a vândut un teren din Timșoara, cu zeci de mii de euro, a reușit să scape de toate datoriile pe care le făcuse prin mai multe locuri. Acum, da, cred că e mai cumpătat”, a declarat Mariana Moculescu, potrivit playsport.ro.

Citește și MESAJUL ANAMARIEI PRODAN, ÎN PLIN DIVORȚ: „BANII IMPRESIONEAZĂ DOAR FEMEILE LENEȘE”

realitateamariana moculescubecalihoria moculescu