Horia Tecău, poreclit ”Sniperul” de colegul neamț! Motivul reacției savuroase

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 06 iunie 2021, ora 13:54,
Tecau

Perechea formată din Horia Tecău și Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros.

Cei doi jucători au învins în faza optimilor echipa alcătuită din Jamie Murray (Marea Britanie) și Bruno Soares (Brazilia), capi de serie numărul 7 la turneul francez, scor 6-3, 3-6, 6-3, după o oră și 37 de minute de joc.

Sursa Foto: Profimedia Images Credit: Frank Molter/dpa/Alamy Live News

La finalul jocului, colegul neamț al lui Tecău, Kevin Krawietz, a avut o reacție absolut savuroasă la adresa românului. Acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îl atribuie porecla de ”Sniper” jucătorului de 36 de ani, datorită modului devastator în care servește mingea: ”Am luptat și m-am calificat în sferturi alături de Sniperul Horia Tecău!”.

Horia Tecău face echipă cu Kevin Krawietz (29 de ani) în acest an și nu au reușit să triumfe până acum la vreun turneu, deși au disputat două finale: la Rotterdam și la Barcelona. Ca să ajungă în semifinale, perechea formată din cei doi se va duela cu Juan Sebastian Cabal și Robert Farah (Columbia, favoriți 2).

CITEȘTE ȘI –>> Horia Tecău, calificat în sferturi la Roland Garros, în proba de dublu

 

Kevin Krawietzroland garrosrealitateasniperhoria tecău
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”