Ianis, dat exemplu: „A făcut-o cu Hagi, a ieșit”. Calitatea lui Gerrard de care mijlocașul a profitat

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 18:12,
Ianis Hagi și Steven Gerrard
Ianis Hagi și Steven Gerrard

Ianis Hagi a încheiat un sezon fantastic pentru echipa de club și se pregătește pentru o nouă stagiune de vis, de data aceasta una în care bifează și prezența în grupele Ligii Campionilor.

Însă lucrurile nu sunt cum par a fi. Românul a primit la începutul lunii un concurent serios pe post. John Lundstram a sosit la Glasgow după ce a retrogradat în Championship cu Sheffield United, iar zona de mijloc a echipei lui Steven Gerrard s-a aglomerat. Veste deloc bună pentru internaționalul român, care și în sezonul trecut a avut de trecut peste această problemă.

Însă, la nivelul lotului, concurența pe fiecare post este una benefică, iar antrenorul englez va trebui să găsească resursele necesare pentru a oferi minute tuturor mijlocașilor săi.. Acest aspect l-a sesizat și Noel Whelan, fost jucător cu o mare experiență la nivelul Premier League.

Fostul atacant este de părere că Gerrard are capacitatea să-și mulțumească fiecare jucător, în vederea unui sezon solicitant, în care Rangers va juca în și Champions League. Iar pentru a-și întări afirmația, l-a dat drept exemplu pe Ianis Hagi, despre care a spus că a arătat un nivel de joc ridicat în ciuda faptului că de multe ori nu a fost titular.

„Singurul lucru pe care Gerrard l-a făcut în sezonul trecut a fost să-i păstreze pe toți fericiți. Are acea abilitate de a lucra cu omul, de fiecare dată când cineva ieșea din echipă, se întorcea în formă.

A făcut-o cu Hagi, a ieșit și de fiecare dată când revenea reușea un gol sau un assist. Toată lumea luptă să prindă primul ’11’. Să nu uităm că Rangers este în Liga Campionilor anul acesta, sezonul va fi foarte solicitant.

Ianis-Hagi-si-Gerrard

Să ai o echipă cu un lot atât de numeros sperie viața din adversari. Uități-vă la Man City și Chelsea. Vor să fie echipe de succes și, atunci când au succes, toată lumea este fericită. Pentru asta te străduiești ca echipă de top, acea competiție, forță și profunzime”, a declarat Noel Whelan, potrivit Football Insider.

În sezonul trecut, Ianis Hagi a bifat 1955 de minute în 32 de partide în campionat. A marcat 7 goluri și a dat 12 pase decisive.

CITEȘTE ȘI –>> LAUDE PENTRU IANIS HAGI, DUPĂ PRIMUL AMICAL AL LUI RANGERS: „A REUȘIT O PASĂ SUBLIMĂ!”

realitateaianis hagigerrardliga campionilorrangers