Ianis, avertizat de un fost mare internațional: ”Suporterii lui Rangers sunt capricioși!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat joi, 02 aprilie 2020, ora 07:47,
ianis-hagi-rangers-1

Un fost jucător român de la Rangers îl avertizează pe Ianis Hagi.

Fotbalistul român este împrumutat de Genk în Premiership până la sfârșitul sezonului, iar scoțienii îl pot cumpăra definitiv pentru 5 milioane de euro. 

Dorin Goian, fost jucător la Rangers în sezonul 2011/2012, l-a avertizat pe Ianis Hagi. Fostul mare internațional român a explicat că suporterii formației de pe ”Ibrox” sunt severi cu jucătorii care nu dau totul pe teren.

„Ianis a avut niște partide foarte bune, a marcat goluri, a făcut diferența. De asta a fost adus, ca să dea o pasă decisivă, să aibă o sclipire, să decidă un meci. Are nevoie de constanță, suporterii lui Rangers sunt capricioși, acum te ridică în slăvi, te laudă, dar sunt severi dacă nu dai totul pe teren.

Fotbalul scoțian are nevoie de un jucător cu calitățile lui Ianis, dacă el va continua așa, Rangers îl va cumpăra. Va fi bine pentru el, va juca la o echipă de top din Europa” a declarat Dorin Goian pentru DigiSport.

dorin-goian

5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, Hagi Jr. a bifat 11 apariții pentru Rangers, în toate competițiile, și a reușit să înscrie 3 goluri, două în Europa League și unul în campionat.

Citește și Clubul lui Ianis Hagi, amendat de UEFA! Nici marea rivală, Celtic, nu scapă de penalizări din cauza suporterilor

ianis hagidorin goiandeclaratiirangers
Eriksen la pamant

Minciuni incredibile pe baza cazului lui Eriksen: ,,Vom fi forţaţi să acţionăm”

UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

FOTO | Publicaţiile internaţionale, după evenimentul greu prin care a trecut Eriksen: ,,Campionii de la EURO sunt medicii”