Ianis Hagi e sincer după victoria Viitorului: „Chiar vorbeam că o vom lua razna!” A scăpat de eliminare

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 03 martie 2019, ora 19:27,
Viitorul Botosani

Viitorul a intrat iar în play-off, iar Ianis Hagi a vorbit despre secretul victoriei cu Botoșani (1-0). În plus, Ianis și colegii lui așteptau golul după o perioadă lungă de secetă.

„Victoria a venit când trebuia! A fost o săptămână extraordinară, am șters cu buretele tot ce am făcut în ultimele luni, tot ce a fost negativ, inclusiv în cantonament.

Știam că va veni golul și că se va termina pasa asta proastă. Chiar vorbeam că o să o luăm razna după ce vom marca, pentru că nu mai înscrisesem de mult timp”, a spus Ianis Hagi, la final.

Mijlocașul a fost în pericol să vadă cartonașul roșu, după o intrare dură la Golofca. „Am vrut să protejez mingea, n-am avut intenție, deși l-am călcat pe gleznă. A fost mai rapid ca mine, să spună specialiștii dacă meritam roșu”.

Cu gândul la Europa League

Viitorul își propune să joace iar în Europa League și să atingă în premieră finala Cupei României.

„Orice meci e greu în play-off, ne așteaptă partide importantă și o să ne batem cu fiecare. Vrem să ajungem cât mai sus în clasament și să ajungem și în finala Cupei. Orice se poate întâmpla. Europa League e obiectivul nostru”, a fost mesajul lui Ianis Hagi.

Viitorul HagiViitorul Botosaniviitorulianis hagi
Fans of FC Dinamo Bucuresti  during the game between CFR Cluj Napoca vs  FC Dinamo Bucurestit, at Dr. Constantin Radulscu Stadium, Cluj Napoca, RomaniaPhoto: Cronos/Manases Sandor

Vedeta Macedoniei de Nord, despre fanii lui Dinamo: „Au făcut o atmosferă incredibilă”

199687261_218285483304693_3115810598448363919_n

Suma incredibilă pe care i-ar fi cerut-o un judecător lui Gigi Becali pentru a prelua Steaua!