Ianis Hagi este de vânzare! Galatasaray a aflat prețul cerut de Rangers în schimbul românului

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 11:37,
Ianis Hagi, sursa foto- Rangers/ Facebook
Ianis Hagi, sursa foto- Rangers/ Facebook

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani ar putea pleca de pe Ibrox chiar din această iarnă, în cazul în care campioana Scoției va primi suma dorită!

Ianis Hagi s-a numărat printre jucătorii cheie ai „albaștrilor” în ultimele sezoane. Românul a contribuit decisiv la câștigarea celui de-al 55-lea titlu de campioană a lui Rangers, dar cu toate acestea, scoțienii sunt dispuși să renunțe la serviciile sale.

Sursa foto- Profimedia Images

Adus în vara anului 2020 de la formația belgiană Genk, contra sumei de 3,5 milioane de euro, Ianis Hagi poate pleca din Scoția pe o sumă impresionantă. Potrivit presei din Turcia, Rangers cere nu mai puțin de 18 milioane de euro în schimbul românului. Conform ultimelor informații, Galatasaray ar fi decis să se retragă din cursa pentru semnătura fotbalistului, în momentul aflării acestui preț.

6.500.000 de euro este cota de transfer a românului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul ofensiv a mai jucat de-a lungul timpului pentru Viitorul Constanța, Fiorentina și Genk. Ianis Hagi a bifat în tricoul scoțienilor 79 apariții în toate competițiile în tricoul “albaștrilor”, reușind să marcheze o14 goluri și să ofere colegilor săi 21 pase decisive.

Citește și SFATURI PENTRU NOUL ANTRENOR AL LUI RANGERS! SCOȚIENII CER CA IANIS HAGI SĂ JOACE PE UN ALT POST

pret ianis hagirangersrealitateaianis hagigalatasaray