VIDEO | Ianis Hagi, încă un gol pentru Rangers! Cifre excelente la primul sezon

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 10:52,
ianis cupa scotiei

Ianis Hagi a înscris pentru Rangers în victoria obţinută în deplasare cu Livingston, scor 3-0! Aproape de finalul primului său sezon în Scoţia, românul nu duce lipsă de oferte.

Ianis Hagi a înscris al treilea gol al lui Rangers în deplasarea de la Livingston. Fanii l-au aplaudat din colţul aflat între una din tribune şi peluză.

Ianis a fost protagonist şi la prima reuşită a oaspeţilor. Românul a scăat singur spre poartă şi a obţinut penalty-ul din care Rangers a deschis scorul.

Campioană încă de la intrarea în playoff, echipa lui Steven Gerrard s-a impus cu 3-0. Fosta legendă a lui Liverpool, Gerrard a fost desemnat managerul sezonului în Scoţia.

CITEŞTE ŞI: Ianis Hagi, aproape de La Liga! Spaniolii susţin că Rangers a acceptat oferta

Hagi se apropie de finalul unui sezon reuşit. Fără să fie titular, românul a strâns 44 de meciuri în toate competiţiile. 14 pase de gol, capitol la care este lider în Scoţia, şi 8 goluri marcate – sunt cifrele care l-au adus pe mijlocaşul român în atenţia mai multor cluburi din Europa. Sevilla, Lazio şi Bochum sunt echipele care şi-au manifestat interesul pentru transferul său.

Presa din Spania a raportat că andaluzii ar fi pus pe masă 13 milioane de euro pentru a-l transfera pe mijlocaşul în vârstă de 22 de ani.

steven gerrardgolscoțiamijlocastransferrangersianis hagi
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe naționala lui Rădoi: „Nu ai scuze să pierzi cu Georgia și Armenia!”

OctavianPopescu

Un fost mare internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă pentru un jucător român”