VIDEO | ”Champions, baby”! Ianis Hagi, primele cuvinte după titlul cu Rangers: ”O călătorie de necrezut!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 16 mai 2021, ora 11:14,
ianis hagi

Ianis Hagi a câștigat, și în mod oficial, titlul în Scottish Premiership cu Rangers după un sezon de poveste.

După ultimul meci din sezon, victoria fără drept de apel în fața celor de la Aberdeen, scor 2-0, victorie la care și mijlocașul român a contribuit cu un assist, a început fiesta pe legendarul Ibrox Park și în jurul său.

Fotbaliștii lui Steven Gerrard au primit trofeul de campioană, așteptat de zece ani, chiar pe pe teren, iar fanii au celebrat noul titlu pe străzile din Glasgow.

Ianis Hagi a fost și el artizan al acestei aventuri istorice a lui Rangers, care a terminat campionatul neînvinsă. Fiul ”Regelui” a terminat sezonul drept cel mai bun pasator din Scoția, cu 12 astfel de procedee, dar și cu șapte goluri. Aflat în mijlocul evenimentelor, Ianis a oferit și primele cuvinte despre ceea ce trăiește în clipa de față la Rangers, totul într-un interviu postat pe canalul de YouTube al clubului.

„Un sentiment de necrezut, să câştigi un trofeu atât de devreme şi acum să pui mâna pe el, să fii invincibil… e greu de transmis în cuvinte. Suntem mândri, suntem bucuroşi că am obţinut o performanţă atât de mare, la un club uriaş. Am făcut atât de mulţi oameni fericiţi, de asemenea familia şi prietenii.

O călătorie de necrezut. A fost uimitor, din prima zi de pregătire şi până acum. Toată lumea a muncit atât de mult la antrenamente şi s-a pregătit pentru acest moment”, a transmis Ianis Hagi.

De asemenea, internaționalul român a ținut să infirme zvonurile cu privire la o eventuală plecare de la Rangers. Cele mai vehiculate variante au fost Lazio, Sevilla și Bochum.

Sursă foto: Profimedia Images

„Să sperăm că este doar începutul. Acum, că am prins gustul, ne e foame de mai mult. Avem totul (n.r. condiţiile de la Rangers), nu poţi cere mai mult ca fotbalist. Trebuie doar să ieşim pe teren şi să dăm totul de fiecare dată.

E drumul corect pe care trebuie să mergem şi trebuie să adunăm trofee în timp ce mergem tot mai sus. Munca pe care am depus-o ne-a unit, ne-am ambiţionat unii pe alţii chiar şi fără să ne dăm seama şi am ajuns la acest moment. S-a observat şi în Europa League ce grup unit avem şi cât de apropiaţi suntem. Aşa cum am spus, ne e foame de mai mult”, a mai transmis Ianis Hagi.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Sezonul a luat sfârșit! Ianis Hagi, încoronat campion în Scoția, alături de Rangers

rangersibroxianis hagirealitateadeclaratiititlu scotia
danemarca

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire