Ilie Dumitrescu, atac la conducerea CSA Steaua! „N-am înțeles de ce n-am fost invitat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 18 decembrie 2018, ora 19:59,
ilie-dumitrescu
ilie-dumitrescu

Fostul internațional Ilie Dumitrescu, atacant crescut de Steaua București, nu a trecut peste supărarea cauzată de faptul că nu a fost invitat de către conducerea CSA Steaua la evenimentul special organizat înaintea demolării stadionului din Ghencea. Ilie consideră că a fost pedepsit pentru poziția publică în conflictul CSA – FCSB.

Ilie Dumitrescu (49 de ani) a fost jucător la Steaua în perioada 1986-1994, încheindu-și cariera tot în Ghencea, în 1998.

Ulterior, a antrenat echipa patronată de către Gigi Becali, în 2010, și consideră că FCSB este continuatoarea Stelei.

Sunt foarte mulți jucători care au făcut performanță pentru Steaua, dar sunt foarte puțini cei care au crescut la Steaua și au făcut și performanță acolo! Adică, produs 100% al clubului. Îi numărăm pe degete, da? Și mă gândesc acum la mine și la Dan Petrescu.

Eu aveam 8 ani când am ajuns acolo și am fost legitimat la Steaua. N-am înțeles de ce n-am fost invitat la acel eveniment, când a început demolarea stadionului. De ce spun asta? Pentru că eu acolo am crescut, acolo m-am dezvoltat ca personalitate, acolo am cunoscut cele mai mari satisfacții profesionale și materiale.

N-am să înțeleg niciodată, dacă eu am o părere despre o speță, legată de justiție, asta nu înseamnă că nu trebuia să fiu invitat acolo. Este o dezamăgire, pentru că eu m-am identificat cu această arenă„, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

62 de selecții și 20 de goluri a bifat Ilie Dumitrescu la echipa națională a României.

evenimentgigi becaliinvitatiecsa steauailie dumitrescufcsb