Ilie Dumitrescu știe de ce FCSB nu s-a impus cu U Cluj: ”Mă uitam la Compagno, era disperat!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 03 octombrie 2023, ora 00:49,
Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia U Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

La finalul meciului, Ilie Dumitrescu a oferit mai multe declarații.

Fostul mare internațional a dezvăluit de ce nu a funcționat jocul FCSB-ului cu U Cluj.

Ilie Dumitrescu susține că schimbările nu au produs efecte benefice echipei FCSB.

”S-a trecut din ’9’ fals în ’9’ autentic cu Compagno, destul de izolat, pe fondul unui joc destul de șters al liniei de mijloc, chiar dacă au fost situații importante. Să nu uităm că Djokovic a avut o pasă foarte bună pentru Olaru, singur cu portarul, a dat peste poartă.

Apoi, Olaru o pasă fantastică pentru Coman, ezită Coman și asta e o surpriză pentru mine, întoarce la Băluță, are soluție la Compagno, dar ratează o situație foarte mare. Ocaziile mari le-a avut FCSB-ul.

Chiar dacă este un pivot și un punct de sprijin, e încărcătura asta, câteodată naște progresul echipei că ai mai multe soluții, dar uneori duce anumiți jucători într-o zonă în care nu mai sunt confortabili, nu mai au dezinvoltură, nu mai au personalitate. Competiția pe post face ca în anumite momente să nu mai fii altruist.

Mă uitam la Compagno, era disperat. Intră și Miculescu, foarte puțin, banca nu a venit cu plusul ăla, nici Compagno, nici Miculescu, nici Djokovic. Schimbările nu au produs efecte în seara asta”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club.

u clujfcsbilie dumitrescu