SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ilie Năstase are parte de un nou ”divorț”! Cine i-a zis PAS definitiv lui ”Nasty”, după 49 de ani

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 18:47,
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Ajuns la 75 de ani, Ilie Năstase a întrerupt colaborarea cu brandul Adidas, după aproximativ cinci decenii!

Concret, firma care produce echipamente sportive a decis să nu mai prelungească înțelegerea cu Ilie Năstase, după 49 de ani de colaborare. Potrivit informațiilor Telekom Sport, totul a început cu doar un an înaintea ca românul să se claseze pe primul loc ATP, adică în anul 1972.

La acea vreme, Năstase semna un contract extrem de avantajos, în valoare de 100.000 de dolari, o sumă uriașă dacă ar fi să ne raportăm la acele timpuri. Înțelegerea a continuat și după retragerea din activitate a fostului mare sportiv, însă veniturile primite de acesta erau mult mai mici față de perioada în care se află în apogeul carierei.

Întrebat despre acest aspect, Ilie Năstase a recunoscut că înțelegerea sa cu Adidas a expirat, însă a dezvăluit ce intenționează să facă în viitorul apropiat.

„Nu mai am contract cu Adidas. Dacă o să fac ceva, o să fac numai cu numele meu, fără o firmă de echipament“, a spus Năstase, pentru sursa menționată mai sus. Acesta ia în calcul să-şi lanseze propria linie de echipament sportiv, după ce colaborarea cu Adidas s-a încheiat, în mod oficial.

Citește și FEMEIA PE CARE GIGI BECALI A IMPRESIONAT-O ÎN TRECUT: ,,M-A SUNAT SĂ NE VEDEM LA PALAT, SĂ NE CUNOAŞTEM MAI BINE”

ilie năstaserealitateadeclaratiiadidas