Ilie Năstase, despre conflictul dintre Simona Halep și Federația Română de Tenis: „Toți am pățit același lucru!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 00:32,
halep-nastase-tiriac

Fostul lider mondial, Simona Halep, s-a arătat foarte dezamăgită de modul cum a fost tratată de-a lungul carierei de FRT, care nu ar fi sprijinit-o deloc în drumul spre succes!

Simona Halep a mărturisit că sprijinul Federației Române de Tenis în parcursul său de excepție din tenis nu ar fi existat niciodată, din contră, în anul 2011 federația i-ar fi interzis accesul la baza de antrenament la care jucătoarea de 29 de ani se pregătea la acea vreme.

Fostul mare tenismen român, Ilie Năstase, a declarat că nu doar Simona Halep a trecut prin această situație de-a lungul carierei și este de părere că din cauza faptului că nu s-au investit bani în sportul din România, foarte mulți sportivi au avut și au în continuare de suferit.

„Este în trecut și asta rămâne. Așa a fost! Dacă nu erau părinții ei mai înstăriți, nu ajungea unde a ajuns. Nu este doar cazul ei. Toți am pățit același lucru, nu doar ea.

Nu am avut șansa să ne naștem într-o țară bogată… Țara este bogată, dar au sărăcit-o alții. Nu s-a investit în sport și dacă nu se investește în sport, o să investim de zece ori mai mult în sistemul sanitar!”, a spus Ilie Năstase pentru Pro Sport.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Finalul este aproape: “Afacerea de la Dinamo este o mare escrocherie, praful se alege de această echipă!”

Ulterior, „Nasty” a vorbit și despre problemele pe care FRT le-a avut în trecut cu MTS, dar care s-au rezolvat în cele din urmă, după doi ani în care tenisul românesc a avut blocate finanțările.

„Deocamdată şi-a luat drepturile înapoi federaţia, pentru că doi ani nu a primit nicio subvenţie de la statul român, de la MTS. Banii aceia puteau fi folosiţi probabil pentru copiii care nu au posibilitatea să călătorească la turnee!”a mai spus Ilie Năstase.

Citește și “Bursucul” este îngrijorat după a doua înfrângere consecutivă în Liga 1: “E îngrijorător, alarmant, tabela arată că sunt probleme!”

 

simona haleprealitateatenisilie năstase
Christian Eriksen, finlanda 2

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Eriksen: ,,E stabil, dar rămâne internat pentru investigaţii

Razvan Marin-  profimedia-0469871099

Razvan Marin, văzut ca viitorul lider al echipei naţionale: ,,E un băiat serios, care joacă”