Ilie Năstase îl desfiinţează pe CTP după atacul acestuia la adresa lui Maradona: ,,Dacă-i punem coarne e Diavolul în persoană”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 16:59,
ilie-nastase3

Ilie Năstase nu a mai rezistat şi a avut o reacţie foarte acidă la adresa lui Cristian Tudor Popescu, după un editorial revoltător la adresa lui Maradona.

Articolul publicat de CTP vine după ce Diego Maradona s-a stins din viaţă la 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

Ilie Năstase l-a luat în colimator pe gazetar şi spune CTP a jignit de-a lungul timpului foarte mulţi sportivi. ,,Nasty” îşi imaginează deja ce ar putea să spună Tudor Popescu dacă şi el nu ar mai fi în viaţă.

ilie-nastase

Este incredibil până unde poate să ajungă acest Cristian Tudor Popescu! Să vorbești în asemenea hal despre Diego Maradona? Nu am cuvinte. Acestui om dacă-i punem coarne este Diavolul în persoană. El pe toată lumea a jignit, pe toți sportivii noștri mari.

Voi vă dați seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? Vă dați seama ce o să să spună despre mine? Că am fost numărul unu în tenis și atat, iar apoi o să îi dea drumul veninului din el asupra mea. Că am făcut și am dres în viața mea personală, ba una, ba alta. Se va lega de tot din viața mea.Tot se duce și comentează despre tenis, dar ce tenis a jucat el la viața lui? Zice că a fost copil de mingi la nu știu ce meciuri jucate de mine și de Ion Țiriac?a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Fostul tenismen spune că foarte multe persoane s-au simţit jignite de cuvintele grosolane postate de CTP la adresa lui ,,El Pibe d’Oro”. Năstase mai declară că Tudor Popescu ar fi în stare să îşi atace şi propria familie.

Păi, băi, domnul Popescu…cum poți să spui despre Țiriac că a vândut nu știu ce finală? Până unde poți să ajungi? Acum te iei și de Maradona? El a scos milioane de oameni pe străzi atunci când juca fotbal, iar acum ai văzut ce este în Argentina și în Napoli?

Cum îți permiți să îl faci drogat și alcoolic pe un asemenea titan al sportului? Tot respectul pentru Bjorn Borg, îmi este și prieten, dar eu, John McEnroe, Ivan Lendl, Arthur Ashe, Stan Smith, Jimmy Connors, Becker, Agassi, Federer, Nadal sau Djokovic, noi ce am fost?

Mâine vom afla că și Federer a fost cine știe cum…Nu se poate așa ceva, iar lumea îi promovează fabulațiile acestui individ. Cred că și propria familie este în stare să și-o atace. Nu se poate așa ceva. Nu poți să vorbești așa despre Diego Maradona, deși nu este român. Sunt convins că mulți fani ai lui Maradona au fost jigniți de vorbele scoase de Popescu, marele ziarist Popescu…Ce facultate are acest om? Despre ce vorbim!”, a mai tunat Ilie Năstase pentru sursa citată.

Citeşte şi Dinamo scapă de depunctare! Cine a venit cu suma de 800.000 de lei la club

realitateailie năstasectpmaradonastop cardiorespiratornasty
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”