Ilie Năstase nu se dezminte! Noi declarații scandaloase! „Trebuie spânzurați, nu închiși în pușcărie”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 09 iunie 2020, ora 11:50,
ilie nastase

Ilie Năstase (73 de ani) s-a căsătorit pentru a cincea oară, cu Ioana Simion (44 de ani). Fostul tenismen a explicat de ce l-a ales pe Ciprian Marica drept naș și a lansat un atac incredibil la adresa judecătorilor care eliberează persoanele condamnate pentru crime.

Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut o nuntă discretă, sâmbătă, iar nași au fost Ciprian Marica şi Ioana Marcu. 

Marica a fost în centrul unui scandal de adulter apărut în presă, dar Ilie Năstase i-a luat apărarea într-un mod cel puțin inedit.

Dacă Marica a făcut în trecut niște treburi, trebuie să rămână pătat de treaba asta? Toată lumea greșește. Este omenesc. Nimeni nu este mai presus de greșeală. Nu înțeleg atâta răutate la opinia publică. Unii care omoară copii sau femei sunt mai puțin pedepsiți! Aici e o problemă adevărată, dramatică și tragică. Îi scot din pușcărie mai devreme pentru bună purtare! Și ăia au omorât oameni!

Nu știu cine sunt judecătorii ăia nenorociți, că nu pot să le spun altfel… Nu e normal să mai iasă la lumina zilei cineva care a omorât! Cine sunt oamenii ăștia care îi judecă?! Spânzurați trebuie, nu închiși în pușcărie! Dacă erau rudele lor omorâte, tot așa îi judecau pe criminali? Tot așa le dădeau dacă le omorau pe cineva drag? Nu cred„, a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI -> Iubirea a învins! Ilie Năstase a trecut de la divorț la căsătorie în doar o lună: “Am pus condiții”

CITEȘTE ȘI -> Ilie Năstase, declarație savuroasă despre reluarea Ligii 1: „Va fi plictiseală mare”

judecatoriilie năstasecriminali