Ilie Năstase trage un semnal de alarmă în privinţa tenisului din România: ,,Ţiriac tot spune asta, dar nimeni nu-l ascultă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 11 martie 2021, ora 23:18,
Ilie Nastase

Situaţia de la Federaţia Română de Tenis nu este una foarte îmbucurătoare, după cum scoate în evidenţă şi Ilie Năstase, fost mare tenismen.

Cel care conduce această Federaţie este Ion Ţiriac, dar fostul tenismen este hotărât să demisioneze, iar Năstase trage un semnal de alarmă asupra acestui lucru.

Sursa foto: Credit: Jacovides-Moreau/Bestimage Celebs, Profimedia Images

,,Nasty” scoate în evidenţă problemele cu bugetul, după ce MTS a tăiat finanţarea în ultimii ani. Acesta spune că prietenul Ţiriac nu poate salva de unul singur tenisul românesc.

Citește și Simona Halep, după retragerea de la Dubai: ,,Sunt dezamăgită că nu pot să-mi apăr titlul”

,,Sunt foarte multe probleme la FRT! Aproape că aș putea spune că dacă e cineva care chiar le poate rezolva, la cât de multe și de adânci sunt, atunci doar Ion Țiriac e acela. În primul rând, problemele legate de buget sunt cele mai importante! Nu știu de ce statul român nu vrea să înțeleagă că a venit vremea de a repara ce a stricat. Dacă cineva crede că la vârsta și la banii lui mai are nevoie de nu știu ce, atunci se înșală amarnic. Domnul Țiriac a revenit din pura sa pasiune, din dragostea pentru tenis și copiii îndrăgostiți încă de acest sport.

Sursa Foto: Profimedia Images AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU

Văd  tot spune  nu mai vine nimic după Simona Halep, dar pare  nimeni nu vrea -l asculte! Așa suntem noi, româniiîi îndepărtam pe cei care ne vor binele. Îi dăm la o parteîi azvârlim, pur și simplu. Ce, credeți  FRT e singurul caz? Da‘ de unde! Uitați cu atenție și veți avea parte de multe surprize! Are și el o anume vârstă și oricât de mult ar dori  ajute, toate chestiunile astea mai lasă și urme după ele. Numai eu știu cați nervi și-a făcut până acum cu tot felul de povești incredibile de la Federația de Tenis. Nici măcar hârtie igienica nu se poate cumpără la Federație din baniistatului.”, a declarat Ilie Năstase, pentru playsport.ro.

Citeşte şi Ion Țiriac nu readuce turneul „Năstase-Țiriac Trophy” la București: „Trebuie să treci de jandarmul de la intrare!”

ion țiriacfrttenisilie năstaserealitatea
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină