SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Impresarul lui Moruţan a lămurit situaţia jucătorului de la Galatasaray: ,,E abia la început, mai are nevoie de timp”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 15:31,
OLIMPIU MORUȚAN
OLIMPIU MORUȚAN

Olimpiu Moruţan a fost trasferat de către Galatasaray Istanbul de la FCSB, în această vară, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro plus alte bonificaţii.

După câteva jocuri în tricoul echipei pe la care au mai trecut Hagi, Popescu sau Adrian Ilie, în Turcia a apărut informaţia că fotbalistul ar putea fi împrumutat de Fatih Terim la o altă formaţie.

Florin Vulturar, agentul jucătorului, a vorbit despre situaţia lui Moruţan la Galatasaray. Acesta spune că Fatih Terim este foarte mulţumit de mijlocaş şi nu se pune problema să plece de la Galatasaray.

,,Nu se pune problema ca Olimpiu să plece de la Galatasaray, nici măcar sub formă de împrumut. Sunt informații venite din Turcia, care nu au acoperire. Nimeni nu i-a transmis așa ceva jucătorului și nici mie. Cei din club sunt foarte mulțumiți de el.

E adevărat că nu e în aceiași parametri fizici cu restul echipei, nu e sută la sută, dar va fi. Și Fatih Terim e mulțumit de el. E abia la început, mai are nevoie de timp de acomodare.”, a declarat Florin Vulturar, pentru ProSport.

Florin Vulturar

Citeşte şi OLIMPIU MORUŢAN, PROGRAM SEPARAT LA GALATASARAY! MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI

galatasarayfatih terimtransferMoruţanfcsbvulturar